Povodom nadolazećih blagdana u našoj ustanovi organizirali smo prigodne programe.

Tako su 11.04. korisnice naše keramičke grupe predstavile svojih vrijednih ruku djela i izložile svoje radove u hodniku Dom, izložba je trajala cijeli dan kako bi se svi korisnici i posjetitelji mogli diviti njihovim radovima te joj je isto tako bio cilj privući nove članove.

Idući dan nastavili smo u umjetničkom tonu te smo imali čast izložiti slikarske radove korisnice našeg Gerontološkog centra i polaznice slikarskog tečaja u Sveučilištu za treću životnu dob Pučkog otvorenog učilišta gospođe Višnje Vidmar i njenih kolega iz slikarske grupe SLIKam.

Zatim nas je 15.04. svojim dolaskom počastio naš gradonačelnik gospodin Milan Bandić koji je zajedno sa svojim suradicima iz Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe sa invaliditetom darivao naše korisnike povodom Uskrsa i tom prigodom bio je pripremljen kratak program u kojem je sudjelovao domski zbor Trnjanske ruže te naš dramski umjetnik gosp. Karlo Posavec sa svojom recitacijom.

Veliki Uskrsni tjedan zaokružili smo sa koncertom klasične glazbe dvoje mladih umjetnika iz Dubrovnika koji nastupaju pod prigodnim imenom „Duo libertas“ u sastavu Marija Lalović (violina) i Marin Rebić (gitara).

Darivanje povodom Uskrsa

Izložba

Izložba radova keramičke grupe

Koncert klasične glazbe Duo Libertas

Kreativna radionica

Uređenje