Obilježili smo Tjedan socijalnih radnika u periodu od 18.03. do 22.03.2019. organizirajući različite aktivnosti.

Imali smo projekciju filma „Tamo gdje živi Nada“. Film je snimio unuk naše korisnice kroz koji unuk pokazuje promjenu odnosa sa svojom bakom njenim dolaskom u Dom. Nakon projekcije filma je bila kratka diskusija o tome koliko institucionalizacija utječe na odnose u samim obiteljima korisnika. Pozvani su stručni radnici uz CZSS grada Zagreba.

U utorak, 19.03.2019. smo sudjelovali na Stručnom skupu pod nazivom “Promicanje važnosti ljudskih odnosa ” u hotelu Sheraton.

U srijedu, 20.03.2019. u suradnji sa Udrugom invalida rada grada Zagreba održana je predstava „Babica“. Predstava je namijenjena korisnicima Doma i vaninstitucije Doma.

U četvrtak, 21.03.2019. gostovanje djece iz osnovne škole „Davorina Trstenjaka“ u našoj ustanovi s ciljem promicanja dobrih međugeneracijskih odnosa kroz kreativnu radionicu (izrada ukrasa za Uskrs) u kojoj sudjeluju korisnici Doma i djeca.

U petak, 22.03.2019. održano je predavanje pod nazivom „Spoznaja i etika unutar ljudskih odnosa – čovjek kao odnosno biće“ –  socijalni radnik Tomislav Premuž i predavanje pod nazivom „Važnost ljudskih odnosa iz perspektive duhovnog zdravlja“ – socijalna radnica Lana Poljak Predavanja su namijenjena socijalnim radnicima Domova za starije osobe grada Zagreba.